myStromer_logo_pattern_color_neg_rgb.png
image (1) (1)_edited.png
ST2_Claim_edited.png
image (1) (1)_edited.png
image (2) (1).png
image (1) (1)_edited.png
st1_edited.png

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het stadsverkeer: ze ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

De allrounder voor het dagelijkse leven.

De legendarische ST1 werd volledig vernieuwd. Het resultaat: Het eerste Stromer instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier.

st1_edited.png

Vanaf

€ 4.868,00 inc. BTW

Gebouwd om vooruit te komen.

Opnieuw ontworpen voor uw doelen: de efficiënte allrounder onder de speed pedelecs. Volledig geconnecteerd, aanpasbaar en de eerste Stromer met een onderhoudsarme koolstofriemaandrijving - voor meer woon-werkplezier en een maximale actieradius.

Vanaf

€ 6.308,00 inc. BTW

ST2_Claim_edited.png
image (1) (1)_edited.png
Pendelen voor ervaren gebruikers.

De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra's voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Vanaf

€ 7.290,00 inc. BTW

Stromer ST3.
Nu met Pinion en ABS optie.

Woon-werkverkeer op zijn best: de Stromer ST3 – nu verkrijgbaar met Pinion-versnellingsbak, duurzame carbon riemaandrijving en optioneel antiblokkeersysteem.

Vanaf

€ 7.818,00 inc. BTW

image (1) (1)_edited.png
's Werelds eerste snelle e-bike met geïntegreerd antiblokkeersysteem.

Het onovertroffen vlaggenschip met maximaal vermogen en bereik, volledig geïntegreerd design en exclusieve high-end componenten voor de hoogste prestaties en uitstekende rijdynamiek. Nu ook met ABS.

Vanaf
€ 10.807,00 inc. BTW

image (2) (1)_edited.png