top of page
myStromer_logo_pattern_color_neg_rgb.png
image%20(2)%20(1)_edited.png
image (1) (1)_edited.png
ST2_Claim_edited.png
image (1) (1)_edited.png
image (1) (1)_edited.png
st1_edited.png

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het stadsverkeer: ze ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden!

Graag meer info? Of liever eens een testrit?
Maak gerust
online een afspraak!

Bekijk de nieuwste Stromer modellen:

De allrounder voor het dagelijkse leven.

De legendarische ST1 werd volledig vernieuwd. Het resultaat: Het eerste Stromer instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier.

st1_edited.png

Vanaf

€ 4.868,00 inc. BTW

Gebouwd om vooruit te komen.

Opnieuw ontworpen voor uw doelen: de efficiënte allrounder onder de speed pedelecs. Volledig geconnecteerd, aanpasbaar en de eerste Stromer met een onderhoudsarme koolstofriemaandrijving - voor meer woon-werkplezier en een maximale actieradius.

Vanaf

€ 6.308,00 inc. BTW

ST2_Claim_edited.png
image (1) (1)_edited.png
Pendelen voor ervaren gebruikers.

De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra's voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Vanaf

€ 7.290,00 inc. BTW

ST3Pinion_W_S_Mood270122_01_0_edited_edited_edited_edited.jpg
Stromer ST3.
Nu met Pinion en ABS optie.

Woon-werkverkeer op zijn best: de Stromer ST3 – nu verkrijgbaar met Pinion-versnellingsbak, duurzame carbon riemaandrijving en optioneel antiblokkeersysteem.

Vanaf

€ 8.118,00 inc. BTW

image (1) (1)_edited.png
's Werelds eerste snelle e-bike met geïntegreerd antiblokkeersysteem.

Het onovertroffen vlaggenschip met maximaal vermogen en bereik, volledig geïntegreerd design en exclusieve high-end componenten voor de hoogste prestaties en uitstekende rijdynamiek. Nu ook met ABS.

Vanaf
€ 10.807,00 inc. BTW

image (2) (1)_edited.png
bottom of page