top of page

Fietslease

Elektrische fietsen zijn aan een onwaarschijnlijke opmars bezig. Door de hoge actieradius, het gebruiksgemak, een aantal fiscale maatregelen en de steeds verdere aangroei van de files bekijken meer en meer mensen de elektrische fiets als een mogelijk alternatief voor het woon-werkverkeer. 

Wie met de fiets naar het werk komt is vaker op tijd, arriveert bovendien steeds lekker fit en met een fris hoofd. Regelmatige fietsers zijn gezonder en vertonen daardoor een lager absenteïsme. Maar er is meer dan dat.

Meer tijd om te genieten

Naar het werk fietsen betekent tijd winnen. In stedelijke omgeving is de fiets vaak sneller dan de auto, en je weet op voorhand hoe lang je onderweg zal zijn. Bewegen is leuk, en geeft je een goed gevoel. Meer tijd om te genieten dus.

Gezondheid door naar het werk te trappen

Fietsen is goed voor de gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatig fietsen de levensverwachting bevordert en het aantal ziektedagen verlaagt. Je wordt er ook aantoonbaar slanker van. Door af toe naar het werk te fietsen is sport niet langer een noodzaak om fit te blijven.

Flexibel verlonen

Als werknemer kan je kiezen om een deel van je brutoloon of mobiliteitsbudget te spenderen aan een bedrijfsfiets. Dit betekent dat je bruto centen inlevert om de fiets te betalen, wat 30 tot 40% voordeel oplevert ten opzichte van een persoonlijke aankoop. Als je werkgever je een bedrijfsfiets geeft, dan is dat geen belastbaar voordeel, zelfs niet als je die fiets daarnaast voor privédoeleinden gebruikt. Dit alles blijft gelden wanneer je al een bedrijfswagen zou hebben.

Fietsvergoeding

De werkgever mag je tot 0,24€ per km fietspremie geven, vrij van belastingen. Dat telt snel door. Als je veel naar het werk fietst, kan je dus een mooie bonus bij elkaar rijden.

Fietslease bij RAIDA Maldegem - eBikes Vergauwe

Ben je benieuwd welke fietsen je bij ons kunt leasen, wil je meer informatie over fietslease of wil je een proefrit maken? Kom gerust eens langs in onze winkel. Wij nemen alle tijd voor jou om je zo goed mogelijk te adviseren welke fiets het beste past bij jouw situatie. Kan je een fiets of elektrische fiets leasen via een van onze partners B2Bike, KBC, Cyclis, O2O, UBIKE en Velobility? Wij weten exact welke fietsen per partner in aanmerking komen voor leasing. U heeft bij onze winkel de keuze uit de merken Stromer, Trek,... Deze merken staan garant voor vele kilometers fietsplezier.

Onze Partners:

bottom of page